Slagteren i Hasseris

Åbningstider - Idag: Lukket

Velkommen indenfor hos

Slagteren Hasseris

Den 26. september 2012 åbnede Slagteren Hasseris for første gang døren for butikkens kunder.


I butikslokalerne var der engang en bager, men da bageren ville søge nye udfordringer, fik vi (Torben og Jesper) blod på tanden. Vi har kendt hinanden gennem mange år, og har løst snakket om idéen med en fælles slagterbutik. Drømmen og snakken blev til virkelighed, og den 26. september 2012 åbnede døren til vores nyindrettede slagterbutik for første gang.

Slagteren Hasseris er en velassorteret slagterforretning, hvor den oprindelige idé stadig er den vigtigste. At sælge og producere kødvarer, som vi kan stå inde for. Derfor producerer vi selv vort eget pålæg, vi har eget pølsemageri og eget røgeri, og så supplerer vi med enkelte udvalgte udenlandske specialiteter. Vi laver selv spegepølser, løgpølser, hamburgerryg, bacon og forskellige tørsaltede produkter som skinke og okseinderlår.

I butikken står vi selv for udskæring af kødet, så alt kød er håndsorteret. I sidste ende giver det den helt rigtige smagsoplevelse for vore kunder.


0